Noorderlink: Management Development Programma

Ontwikkel je leiderschapsvaardigheden verder met het Management Development Programma van Noorderlink. Het programma helpt je je eigen leiderschapsstijl te ontdekken en opgedane inzichten bewust en effectief te leren inzetten.

In het programma behandelen we de volgende thema’s:

  1. Persoonlijk Leiderschap. Zelfinzicht vormt de basis om je te kunnen ontwikkelen. Je krijgt gedurende de eerste dag inzicht in je eigen gedragsstijlen, sterke punten en valkuilen en we helpen je deze ook bij anderen te herkennen.
  2. Effectief communiceren. Middels inzicht in communicatiestijlen en het bewust(er) leren toepassen hiervan, kun je jouw zelfsturend en beïnvloedend vermogen verder vergroten. Ook leer je hoe je jouw verhaal of boodschap op een goede wijze kunt overbrengen.
  3. Leidinggeven aan anderen. Een proces waarbij een individu een groep van individuen beïnvloedt om een bepaald doel te bereiken. Hoe krijg je anderen in beweging, en hoe ontwikkel je jouw eigen leiderschapsstijl?

We besteden uitgebreid aandacht aan de persoonlijke leerdoelen van iedere deelnemer en omdat we werken met kleine groepen, leer je de anderen deelnemers snel kennen en is er voldoende ruimte om ervaringen met elkaar te delen.

Deelnemers krijgen meer inzicht in hun eigen gedragsstijlen en aan de hand van leiderschapstheorien van o.a. Blanchard, Collins, Covey en Sinek gaan ze op zoek naar hun eigen leiderschapsstijl.

Planning / Duur en data

Het MD Programma is een 3-daags programma en vindt plaats bij Cvites, aan de Ermerweg 88H in Emmen. Het programma zou starten in het voorjaar van 2020. Echter, door de corona-crisis is het verschoven naar het najaar en met kleinere groepen, zodat we de RIVM-richtlijnen kunnen volgen.

  • Dag 1: donderdag 05 november 2020 – Persoonlijk leiderschap
  • Dag 2: donderdag 12 november 2020 – Effectief communiceren
  • Dag 3: donderdag 26 november 2020 – Leidinggeven aan anderen

De dagen starten om 09:00 uur en duren tot ca. 16:30 uur. Alle dagen zijn volledig verzorgd, inclusief lunch en afsluitende borrel.

Kosten

De prijs voor deelname aan dit 3-daagse programma is: € 1.295,- (excl. btw). Het bedrag is inclusief catering/lunch, trainingsmateriaal en certificaat.

Over de trainer

Marten van der Molen is teamcoach en begeleidt het MD programma. Een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van teams en professionals binnen organisaties is Marten zijn ambitie.