Jelle Hermus – De cursus bij het boek Leven met wind mee

“Deze online cursus Het is wat het is werd ontwikkeld als perfecte metgezel bij mijn tweede boek Leven met wind mee. De cursus helpt je een stap verder te gaan en een laag dieper, zodat je meer resultaat boekt met minder moeite.

De cursus is compact (zodat het niet teveel van je tijd in beslag neemt) en echt ontwikkeld om nieuwe inzichten te realiseren.

Het ervaren van meer mindfulness en het ontwikkelen van innerlijke rust is anders dan veranderingen in je buitenwereld realiseren. Het gaat soms een beetje tegen je intuïtie in. Als je bijvoorbeeld meer discipline wilt ontwikkelen, dan zijn er allerlei praktische dingen die je kunt doen. Als je meer innerlijke rust wilt realiseren dan moet je vooral leren observeren en minder ondernemen.

Maar geen zorgen – het is allemaal logisch opgebouwd en helder uitgelegd. Ik weet zeker dat deze cursus je zal inspireren en ik hoop echt dat ik je mag helpen om meer innerlijke rust te ervaren.”

Waar we aan werken in deze cursus

In Het is wat het is gaan we dieper in op innerlijke rust en het ervaren van meer mindfulness. Ik laat je zien wat het is, wat het niet is, wat de misverstanden zijn, waarom je er meer van wilt ervaren en hoe je het stap voor stap voor elkaar krijgt.

We houden het nuchter en zo eenvoudig mogelijk. Geen overbodig gezweef, geen onnodige filosofische hoogdraverij. Ik laat je duidelijk zien hoe het werkt en hoe je er meer van kunt krijgen. Met prikkelende invul opdrachten en praktische oefeningen.

Lees meer >>>

Bron: www.sochicken.nl