In 4 maanden een knalsucces maken van jouw rol als teamleider!

Je bent net gestart in je rol als teamleider en dat is uitdagend en leuk, maar de onzekerheid slaat af en toe flink toe. Want je wilt het graag goed doen en jezelf niet laten kennen.. maar hey, die power die je graag wilt uitstralen, die verstopt zich ergens in een hoekje….

We leven in een snelle wereld. Alles verandert in rap tempo en dat vraagt veel van jou als teamleider. Veel personeelswisselingen, organisatieveranderingen en dat doet een beroep op jouw soft skills. Aandacht voor jouw teamleden is key, terwijl je tegelijkertijd ook de volle aandacht hebt op je eigen ontwikkeling.
De groei van jouw team begint bij jou. Tijd dus om niet langer te worstelen, maar om je rol als teamleider te ownen! 

Is this you?

  • Je wilt het gewoon heel graag goed doen en dat maakt je heeeuull onzeker. Want je wilt niet falen. Niks mis met een stukje onzekerheid.. Alleen, wint jouw ego het omdat je je niet wilt laten kennen? Of wil je juist dat stukje ‘kwetsbaarheid’ omarmen en omzetten in power?
  • Je vindt, voelt, denkt dat je dit zelf moet fiksen.  Terwijl het best een uitdaging is, en een nieuwe rol en je oude rol loslaten… Het zou best fijn zijn als je wat hulp krijgt om jouw nieuwe rol te rocken.
  • Inhoudelijk ben je sterk, je bemoeit je dus nog best veel met die inhoud, want daarin kun je jezelf laten zien.  Je worstelt nog met jouw rol als coach en facilitator, juist omdat die inhoud lonkt, maar je wilt je soft-skills versterken, zodat je samen met jouw team kan groeien en uitblinken.
  • Je moet veel ballen in de lucht houden als teamleider, het voelt af en toe overweldigend. Slecht nieuws-gesprekken, zieke medewerkers, conflicten in je team… Hoe houd je jezelf staande? Het voelt alsof je alles moet weten, maar je zou ook graag de verantwoordelijkheid daar laten waar die hoort.

Het resultaat:
Een knalsucces maken van jouw rol als teamleider. Na deze 4 maanden ben jij in staat om je rol als teamleider te ownen, door dichtbij jezelf te blijven, maar wel vanuit een gezonde dosis zelfvertrouwen. Door jezelf sterker te positioneren, haal je het beste uit jezelf en daarmee het beste uit jouw team zodat jullie samen topresultaten neerzetten.

Hoe ziet het eruit?
– 5 live dagen op locatie met elke dag een specifiek thema: denk aan jouw powers, positionering, ego vs authentiek, belemmerende overtuigingen, f*ck-ups, groei van jou en jouw team. You name it! We gaan niet alles verklappen, maar vertrouw ons maar dat het goed komt ;).
– Iedere maand is er een implementatiecall met de groep van 1 uur over het thema dat we tijdens de live-dag behandeld hebben, omdat alleen ‘weten’ niet genoeg is. Het gaat om de implementatie en de consistentie.
– een groep collega teamleiders van max. 12 personen want wij geloven in de kracht van een groep. Veel meer kennis, veel waardevolle vragen waar je zelf nooit op gekomen was, nog meer inspiratie van mede-teamleiders… Deze live-dagen worden fantastisch!
– een exclusieve Facebookgroep waarin je deelt, vraagt en verbindt. Je kunt je vragen tussentijds dus ook hier droppen, zodat wij en collega-teamleiders met je mee kunnen sparren/denken.

Wanneer?
Donderdag 1 juni van 10.00 – 16.00 uur
Woensdag 28 juni van 10.00 -16.00 uur
Vrijdag 21 juli van 10.00 -16.00 uur
Donderdag 24 augustus van 10.00 -16.00 uur
Maandag 18 september van 10.00 – 16.00 uur