Boekensuggestie juni

Vanaf nu geven we iedere 1e van de maand een boekensuggestie. Het concept van het boek van de maand is daarmee dus wel een beetje veranderd. Loopbaaninitiatief schaft het boek niet meer aan.

De boeken(tips) die we voor je uitzoeken hebben affiniteit met persoonlijke ontwikkeling.

Kortom, de boeken die we al in ons bezit hebben kun je nog steeds van ons lenen en de boekentip die we vanaf 2021 geven die kun je zelf aanschaffen.

Heb je vragen? Mail ons gerust.

Deze maand hebben we de volgende suggestie voor je:

Mentaal Kapitaal

Neuropsychologe Elke Geraerts over het belang van een veerkrachtig brein. De burn-outepidemie neemt ongekende vormen aan. Maar er is een oplossing: hoe groter je mentale weerbaarheid, hoe beter je beschermd bent tegen stress, burn-out en andere mentale problemen.

In dit grensverleggende boek toont brein experte Elke Geraerts wat de belangrijkste componenten zijn van mentale veerkracht, en hoe je deze kunt trainen om je mentale kapitaal te vergroten. Recent wetenschappelijk onderzoek toont namelijk aan dat we zelf een aanzienlijke impact hebben op ons mentale kapitaal. Met de juiste mindset kan de kans op een burn-out dus aanzienlijk worden verkleind, en met de juiste aanpak kan burn-out in je bedrijf sterk worden gereduceerd.