Boekensuggestie april

Vanaf nu geven we iedere 1e van de maand een boekensuggestie. Het concept van het boek van de maand is daarmee dus wel een beetje veranderd. Loopbaaninitiatief schaft het boek niet meer aan.

De boeken(tips) die we voor je uitzoeken hebben affiniteit met persoonlijke ontwikkeling.

Kortom, de boeken die we al in ons bezit hebben kun je nog steeds van ons lenen en de boekentip die we vanaf 2021 geven die kun je zelf aanschaffen.

Heb je vragen? Mail ons gerust.

Deze maand hebben we de volgende suggestie voor je:

Betekenisvolle Werkrelaties van Ina Ahuis

Om betekenisvol werk te leveren, maken we mooie afspraken over eigenaarschap, lef tonen, wendbaarheid en het waarderen van verschillen. Maar in de praktijk, in onze complexe werkelijkheid, doen we vaak iets anders, laten we ons niet zien en verzeilen we onbedoeld in een samenwerking die niemand wil.

We laten ons dan ook niet sturen door afspraken alleen. Ons leven wordt grotendeels bepaald door de kwaliteit van onze relaties. Dat is in ons werk niet anders. Groei en innovatie vraagt van ons het onbekende in het werk – met de daarbij horende spanning – aan te gaan. Naarmate onze werkrelaties steviger zijn, gaat ons dat gemakkelijker af.

Dit boek biedt praktische theorieën, taal en handvatten voor leiders, adviseurs, trainers, coaches en andere professionals die werkrelaties in de samenwerking beter willen begrijpen en versterken.

Interesse?

Het boek is te bestellen via de website van Ina Ahuis