Summer College Tour – Pre Summer

Wat:

Een drietal online College tours in de zomermaanden waarin hoofdrolspeler Bert Moormann samen met een gast in gesprek gaat onder leiding van Marija Bjelobrk van trainingsbureau Opstaan en Opvallen over onderwerpen die passen bij de thema’s over verschil maken en jouw invloed.

Waarom:
We zijn allemaal  sinds Corona in een soort van overleefstand gegaan dat geldt voor zowel werk als privé, maar ook in de verhouding werkgever – werknemer. In onze sectoren heeft dat veel gedaan met de professionals en de organisaties. Hoog tijd om eens met zijn allen weer uit deze stand te  komen en met een frisse blik naar de nabije toekomst te kijken. Waar weer tijd is voor nieuwe inzichten. Bert Moormann Auteur van het Werkboek van Bert en directeur van Domesta staat bekend om het out of the box denken op allerlei gebieden én als werkgever. Hij neemt ons deze zomer drie keer mee, steeds met een andere gast en met een ander thema. De gastspreker heeft zijn eigen kijk,  ervaringen en overtuigingen in dit thema. Ze worden stevig aan de tand gevoeld door Marija Bjelobrk. Ook de deelnemers worden uitgedaagd om bijzondere vragen te stellen en het krijgt daardoor ook een dynamisch karakter. Na deze sessie is een ieder verrast over de opgedane inzichten en kan vol enthousiasme deze direct in de praktijk toepassen.
Voor wie:

Werknemers en werkgevers in de sectoren Wonen en Zorg. Vooral voor diegene die toe is aan verandering en een boost kan gebruiken.

Programma:
Pre-summer: Thema Ondernemer in loondienst
Gastspreker Roeli Mossel vanuit NNCZ bekend van het concept horeca in de zorg.
Donderdag 1 juli 19.30– 20.30/21.00 uur

€ 0.00

Kijk voor alle informatie op de website van Corparis